Kallionkolo Oy

Varaus- ja peruutusehdot

Aamiaismajoituksessa noudatamme hyviä tapoja ja järjestyssääntöjä. Jos rikot näitä sääntöjä, voidaan sinut välittömästi poistaa majoituksesta. Sinun on kuitenkin maksettava majoituksesi ja tilaamiesi lisäpalveluiden hinta etkä voi vaatia jo suoritetun maksun palauttamista.

Turvallisuussyistä vain aamiaismajoitukseen sisään kirjautuneet henkilöt päästetään majoituspalvelun huoneeseen ja muihin varattuihin tiloihin. Huone- ja tilakohtainen maksimi henkilömäärä ei saa ylittyä.

Asiakkaana vastaat tahallasi tai huolimattomuudellasi aiheuttamistasi vahingoista (kuten tupakoinnista huoneessa), jonka sinä tai sinun vieraasi tai lemmikkieläimesi aiheuttavat huoneelle tai muille tiloille, siellä oleville huonekaluille tai varusteille sekä majoituksen muille asiakkaille tai heidän omaisuudelleen. Vastuu vahingosta määräytyy yleisten vahingonkorvausta koskevien periaatteiden mukaan.

Hyväksymme tavallisimmat maksukortit sekä käteisen euroissa. Aamiaismajoituspalvelumme ei kuitenkaan ole velvollinen hyväksymään ulkomaan valuuttaa, kuponkeja, shekkejä tai maksukortteja, joita emme ole etukäteen kertonut vastaanottavamme. Huone (ja mahdolliset aamiaiskorit) on maksettava käteisellä tai luottokortilla paikan päällä saavuttaessa.

Huone on käytettävissäsi tulopäivänä klo 15.00 ja se on luovutettava lähtöpäivänä klo 12.00 mennessä.

Peruutusehdot:

Jos muuta ei ole sovittu varauksen yhteydessä tai valitsemaasi hintaan tai varausajankohtaan ei liity muita ehtoja, peruutus on tehtävä viimeistään saapumispäivää edellisenä päivänä klo 15.00 (24 tuntia ennen saapumista) mennessä. Jos jätät saapumatta, Kallionkololla on oikeus veloittaa korvauksena sinulta yhden vuorokauden hinta veroineen sekä muut mahdolliset varaukseen liittyvät lisäpalvelut.